Maakt mijn donatie echt een verschil?

Misschien vraagt u zich wel af of uw donatie echt een verschil kan maken als de nood bij de oorspronkelijke bewoners van Zuid-Dakota zo groot is en de mensen te kampen hebben met armoede, zelfmoord, geweld en diabetes. Het antwoord is:

JA!

De basisschool van St Joseph’s Indian School is de enige die subsidie ontvangt en dan alleen voor het huiswerkprogramma. Met het huiswerkprogramma krijgen de leerlingen extra hulp bij hun huiswerk. Alle andere programma’s en diensten die worden aangeboden aan de Lakota-jongens en -meisjes zijn alleen mogelijk dankzij de actieve steun en vrijgevigheid van Kȟolá – vrienden zoals u!

“Ik ben erg dankbaar voor de godsdienstles en dat ik naar basketbal kan gaan. Maar ook voor de zorg die ik hier op de St. Joseph’s Indianen School krijg.”

 

Enkele belangrijke feiten:

  • Wij ontvangen geen grote donaties van bedrijven. Maar donateur op donateur, mensen zoals u, maken het mogelijk om het leven van de Lakota (Sioux) kinderen kleur te geven.
  • Dankzij u krijgen de Lakota (Sioux) jongens en meisjes van St Joseph’s Indian School toegang tot: studiebeurzen, gezondheidszorg, programma’s ter ondersteuning van gezinnen, kwaliteitsonderwijs, gezonde voeding, warme kleding, een veilig thuis en heel belangrijk: cultuuronderwijs in de taal, cultuur en traditie van de Lakota (Sioux) indianen.

“Bedankt voor een veilig onderkomen, voor warmte en voor mijn huisouders Paula, Lloyd, Theresa en Odis.”