Maakt mijn donatie echt een verschil?

Misschien vraagt u zich wel af of uw donatie van 10 euro echt een verschil kan maken als de nood bij de oorspronkelijke bewoners van South Dakota zo groot is en de mensen te kampen hebben met armoede, zelfmoord, geweld en diabetes. Het antwoord is:

JA!

Aanzienlijke subsidies ontvangt alleen de lagere school van de St. Joseph’s Indianen School voor het huiswerkprogramma. Daardoor kunnen de leerlingen extra hulp krijgen bij hun huiswerk. Alle andere programma’s en diensten die worden aangeboden aan de Lakota-jongens en -meisjes zijn alleen mogelijk dankzij de actieve steun en vrijgevigheid van kola (vrienden) zoals u!

“Ik ben erg dankbaar voor de godsdienstles en dat ik naar basketbal kan gaan. Maar ook voor de zorg die ik hier op de St. Joseph’s Indianen School krijg.”

 

Enkele belangrijke feiten:

  • De gemiddelde donatie aan ons is minder dan 23 euro.
  • Wij ontvangen geen grote donaties van bedrijven die het merendeel van ons budget uitmaken. Donateur op donateur, mensen zoals u, maken ons werk mogelijk.
  • Dankzij u zijn wij in staat om de bij ons ondergebrachte jongens en meisjes veel te bieden: studiebeurzen, gezondheidszorg, programma’s ter ondersteuning van gezinnen, kwaliteitsonderwijs, gezonde voeding, warme kleding, adviesdiensten, een veilig thuis en cultuuronderwijs in de taal, cultuur en traditie van de Lakota-indianen.

“Bedankt voor een veilig onderkomen, voor warmte en voor mijn huisouders Paula, Lloyd, Theresa en Odis.”