Heeft u post van ons ontvangen waarbij deze bijlagen waren ingesloten?

Heeft u nog vragen hierover?

Onlangs hebben we een pakje verstuurd met daarin kleine geschenken en informatie over de St. Joseph’s Indianen School en de Lakota-indianenkinderen die wij hier in de prairie van South Dakota, VS, opvangen.

We kunnen ons goed voorstellen dat u bij het openen van dit pakje heeft gedacht: zo, dat zijn nogal wat spulletjes! Waarom wordt zoiets verstuurd?

 

Reden 1:

Het feit dat u dit leest is al een deel van het antwoord: het heeft uw interesse gewekt!
Onze school ligt in een landelijk gebied in Chamberlain, South Dakota, VS. Om de meer dan 200 Lakota-kinderen die wij hier opvangen ook daadwerkelijk te kunnen helpen, zijn we aangewezen op meelevende mensen die ons werk met donaties steunen. Wat wij doen verandert levens en we willen zoveel mogelijk mensen attent maken op het bestaan van de behoeftige Lakota-indianenkinderen die wij begeleiden.
Heeft u nog vragen hierover?

Reden 2:

Wij hopen dat u ons zult helpen onze missie uit te dragen vanaf het moment dat u van ons de dromenvanger-artikelen ontvangt. Want als u een adreslabel gebruikt of een dromenvanger thuis ophangt, toont u uw steun voor de Lakota-indianenkinderen die wij opvangen. Het zal bij familie en vrienden gaan rondzingen dat u deze hulpbehoevende kinderen een warm hart toedraagt en ons levensveranderend werk steunt.

Reden 3:

Wij vragen met groot respect om een donatie ter ondersteuning van de St. Joseph’s Indianen School.
Wij hebben mensen als u nodig om enkele van de armste kinderen in de VS een goede opleiding te kunnen bieden, hen op een liefde- en respectvolle manier te kunnen verzorgen, hun cultureel erfgoed te kunnen behouden en hun een echte kans te kunnen bieden om de vicieuze cirkel van armoede binnen hun cultuur te doorbreken.

Uw donatie wordt zeer gewaardeerd en is hard nodig om al dit goede werk voort te zetten. “Pilamaya“ — Bedankt — voor uw steun aan de kinderen!

Zijn er nog vragen onbeantwoord gebleven? Misschien helpen de volgende links om deze te beantwoorden:

Wilt u meer informatie? Of wilt u dit soort pakketjes in de toekomst niet meer ontvangen?
Laat het ons dan weten via info@stjospehs.nl.